Basketbol

Galatasaray'da FLAŞ ayrılık!

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:23 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 18:28

Milli yıldız ani bir kararla Galatasaray'dan koptu.

Galatasaray'da şokların ardı arkası kesilmiyor. Sarı kırmızılı ekibin mali sorunları taşma noktasına gelirken basketbol takımının en önemli isimlerinden pivot Furkan Aldemir, 6 aydır transfer taksitlerinin ödenmemesi üzerine tek taraflı olarak sözleşmesini fesh etti.

Furkan'ın uzun süredir bu konu için koç Ergin Ataman ile görüştüğü ancak sorunun çözülememesi üzerine sözleşmesini fesh ettiği öğrenildi. Galatasaray'ın basketbol şube koordinatörü Murat Özyer ve Ergin Ataman'ın Furkan'ı ikna edip yeniden sözleşme yapması için çaba gösterdikleri öğrenildi.

NBA haklarını elinde bulunduran Furkan'ın bir süredir temas halinde olduğu Philadelphia 76ers'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

MENAJERİ KONUŞTU! YENİ ADRESİ...

Furkan Aldemir'in menajeri Misko Raznatovıc oyuncusunun 10 gün önce kulübe konuyla ilgili ihtar çektiğini ama buna rağmen bir ödeme yapılmadığını ve sözleşmeyi fesh etmek için gereken adımı attıklarını söyledi.

Raznatovıc, Furkan'ın yeni adresinin NBA olduğunu Türkiye Basketbol Federasyonunu'ndan sözleşme fesih onayı gelmesi ile birlikte Furkan'ın Phildelphia 76'ers'ın yolunu tutacağını söyledi.

DHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz