Basketbol

Obradovic'e 1 maç ceza

07 Ocak 2016 Perşembe 18:06 - Son Güncelleme 07 Ocak 2016 Perşembe 16:31

TBF, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'e 1 maç men cezası verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Zeljko Obradovic'e bir maç men ve 30 bin lira para cezası verdi.

TBF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın bitiminde, hakemlerin soyunma odasına gittikleri esnada, başhakeme dönerek Sırpça birtakım sözler söyleyen ve kendisine yönelik uygunsuz el hareketleri yapması sebebiyle sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Zeljko Obradovic'e bir maç men ve 30 bin lira para cezası verildi.

Kurul, yine Spor Toto Basketbol Ligi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Torku Konyaspor maçının ardından hakem odasının önüne giderek teknik komisere yönelik uygunsuz sözler söylemesi ve kaba davranışlarda bulunması nedeniyle ev sahibi ekibin genel sekreteri Yavuz Selim Tuncer'i 15 gün hak mahrumiyeti ve 3 bin lira para cezasına çarptırdı.

Öte yandan çeşitli sebepler nedeniyle Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom'a 5 bin 500, Pınar Karşıyaka ve Demir İnşaat Büyükçekmece'ye biner, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe'ye de 2 bin 500 lira para cezası uygulandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz