Basketbol

Potada 2016 All-Star heyecanı

08 Ocak 2016 Cuma 17:36 - Son Güncelleme 08 Ocak 2016 Cuma 15:41

Hidayet Türkoğlu: "İzleyici sayısında yeni bir rekora imza atmayı hedefliyoruz."

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO) Hidayet Türkoğlu, Spor Toto Basketbol Ligi 2016 All-Star şovunda izleyici kitlesinde yeni bir rekora imza atmak istediklerini bildirdi.

Türkoğlu, TBF'nin internet sitesine, 24 Ocak'ta İstanbul'daki Ülker Sports Arena'da düzenlenecek Spor Toto Basketbol Ligi 2016 All Star organizasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Basketbolda 2015-2016 sezonunun ilk yarısının bu hafta yapılacak maçlarla tamamlanacağını hatırlatan Türkoğlu, 2015 All-Star'da rekor oy oranına ve izleyici kitlesine ulaştıklarını belirterek, "All-Star şovunda bu yıl, sponsorlarımızın da desteğiyle izleyici kitlesinde yeni bir rekora imza atmayı hedefliyoruz. Daha güçlü bir organizasyonla Ülker Sports Arena'da 12 bin ziyaretçi ve ekranları başında şovu canlı olarak takip edebilecek milyonlarca basketbolseverle unutulmaz bir deneyimi paylaşmaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik biletlerinin satışa çıktığını belirten Türkoğlu, All-Star oylaması için de yeni bir mikro site çalışması yaptıklarını duyurdu.

Oylama işlemini daha da kolaylaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Hidayet Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Yeni bir altyapıyla geliştirdiğimiz bu mikro sitede All-Star ile ilgili haberlere ve etkinlik programı gibi bilgilere de yer veriyor olacağız. Oylamada katılımcılar, favori Asya ve Avrupa karmalarını oluşturarak bu heyecana ortak olabilecekler. Basketbolseverlerin oylarıyla belirlenecek Asya ve Avrupa karmalarının yıldız oyuncuları, 19 Ocak Salı günü İstanbul'da yapılacak basın toplantısıyla duyurulacak. Tüm gelişmeler, güncellenen Spor Toto Basketbol Ligi sosyal medya hesaplarından ve www.bslallstar.com üzerinden kolaylıkla takip edilebilir."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz