Basketbol

Sarıca: "Müthiş bir sezon geçiriyoruz"

16 Mayıs 2017 Salı 23:57 - Son Güncelleme 17 Mayıs 2017 Çarşamba 00:12

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. ve son haftasında Anadolu Efes'i 91-90 yenen Beşiktaş Sompo Japan'ın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Müthiş bir sezon geçiriyoruz. Normal sezonu ikinci bitirmek çok daha büyük prestijdi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sarıca, "Müthiş bir maç oldu. Baştan sona tempolu, yüksek skorlu bir maçtı. İki takım da elinden geleni yaptı." ifadelerini kullandı.

İlk dördü haftalar öncesinden garantilemelerine rağmen, disiplinden taviz vermediklerinin altını çizen Sarıca, şöyle konuştu:

"Bu maçın sonucu ne olursa olsun müthiş bir sezon geçiriyoruz. Normal sezonu ikinci bitirmek çok daha büyük prestijdi. Dört THY Avrupa Ligi takımından 3'ünü altımıza alıyorsak, bu bizim için önemli bir derece. Yeni kurulmuş bir ekip olarak her maçı kazanmaya oynadık. Maç içinde oyun disiplininden kopmadık. Üçüncü periyotta, oyunun en sertleştiği noktada reaksiyon gösterdik ve hakkımız olan bir galibiyet aldık. Rakibimiz çok zor atışları maç boyunca soktu. Sonunda kazanan takım olduk. Şimdi de play-off etabında iyi oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz. Rakibimiz Gaziantep Basketbol çok tehlikeli bir takım."

 Erkan Veyseloğlu: "Biz her zaman inandık"

Siyah-beyazlı takımın oyuncusu Erkan Veyseloğlu da açıklamasında, "Sezon başında baktığınız zaman, dört THY Avrupa Ligi takımının mücadele ettiği bir ligde ikinci olacağımızı söyleseler, insanlar buna şüpheyle yaklaşabilirdi. Ama biz her zaman inandık. Çok zor bir sezon oldu. İkinci olarak çok iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bunun bilincinde çok iyi oynadık. Bu takımın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Önümüzde play-off var. Umarım takımımızı daha iyi yerlere taşırız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz