Basketbol

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu Balıkesir'de

09 Mayıs 2019 Perşembe 10:58 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2019 Perşembe 11:11

Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti ile Banvit Basketbol Kulübü yönetimi, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ziyarette bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve CEO'su Ömer Onan ile Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk ve Genel Menajer Turgay Zeytingöz, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı makamlarında ziyaret etti.

Karesi Spor Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen'in de yer aldığı ziyaretlerde, 2004 yılından itibaren Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yer alan ve Türk basketbolunun değerli takımlarından biri olan Banvit Basketbol Kulübünün, Balıkesir ve Bandırma'nın tanıtımına olan katkısına değinildi. Ayrıca, kulübün mevcut sponsorunun desteğini sürdürmesi için ortak hareket edilmesinin önemi vurgulandı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, ziyaretlerin ardından Vali Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a milli takım formaları hediye etti.

Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz