Basketbol

"Uçan Adam" TRTSPOR'a konuştu

24 Ocak 2019 Perşembe 19:51 - Son Güncelleme 24 Ocak 2019 Perşembe 20:07

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi All Star'da smaç şampiyonluğuna ulaşan Kenny Gabriel, TRTSPOR'a konuştu. Türk Telekom'un yıldız oyuncusu, yer çekimine meydan okuduğu anları anlattı.

Kenny Gabriel, bu smaçlarla Tahincioğlu All Star'a damga vurdu. İzleyenleri büyüleyen Türk Telekomlu yıldız, o anları TRTSPOR'a anlattı.

Gabriel, "Harika bir zaman dilimi geçirdim. Çok fazla zevk aldım. Yarışmaya girerken elbette iddialıydım ama önemli olan güzel vakit geçirmekti. Kazandığım için tabii ki beklentimin de üstüne çıktı. Smaç yaptığımda açığa çıkan enerjiyi seviyorum. Takım arkadaşlarım ve taraftarların gösterdiği etkileşim mükemmel. Aslına bakılırsa son smacımı daha önce burada denemiştim. Bu yüzden çizginin gerisinden gelirken, yapabileceğimi biliyordum. Hata da yapabilirdim, ama pas iyi gelince çok iyi bir fırsatı, şampiyonluğa çevirdim" diye konuştu.

Daha önce de biri Yunanistan Ligi'nde diğeri Türkiye'de olmak üzere 2 kez smaç şampiyonu olan Gabriel, North Caroline'dan gelmesinin büyük şans olduğunu düşünüyor.

Kenny Gabriel, "İlk smacımı yaptığımda sanırım orta okuldaydım. North Caroline'da olmak benim için büyük şanstı. Michael Jordan ve Vince Carter gibi isimlerin peşinde gitmek. O takımın parçası olmak bana çok şey kattı. Her seferinde daha da smac tekniğimi daha da geliştirdim" dedi. 

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz