Basketbol

Fenerbahçe'de kupa coşkusu

05 Mart 2016 Cumartesi 22:29 - Son Güncelleme 05 Mart 2016 Cumartesi 20:39

"Oyuncularımla çok fazla gurur duyuyorum. Final gibi bir final oynadık."

Basketbolda Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası finalinde derbi maçta Galatasaray'ı 69-61 yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe'de başantrenör George Dikeoulakos, takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Yunan başantrenör karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, Galatasaray'a karşı iyi oynadıklarını belirterek, "Oyuncularımla çok fazla gurur duyuyorum. Final gibi bir final oynadık. Yaptıkları baskılar ve alan savunmasıyla aklımızı karıştırmayı başardılar. Bütün maç kafamızı karıştırdılar ama önemli olan maçın son saniyelerini iyi oynamak. Odaklanarak maçı kazandık. Oyuncular hakkında tek tek konuşmaktan hoşlanmıyorum. Sadece şunu söyleyebilirim; biz bir takımız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ise FB TV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'ı bu sezon 6. kez yendiklerini vurgulayarak, "Kupayı almak her şeyden önemli. Kızlarımıza biz inanıyorduk. Kupayı alacağımızdan emindik. Onlar da gereğini yaptılar. Hakikaten çok mutluyuz. Tüm camiamıza, taraftarımıza, yönetimimize hayırlı olsun" dedi.

Şampiyonluk pastası kesildi

Fenerbahçeli basketbolcular maçın ardından Kayseri'de kamp yaptığı otelde şampiyonluk pastası kesti.

Kulübün asbaşkanı Balaban ile yönetim kurulu üyeleri Cenk Başak ve Kayseri Fenerbahçeliler Derneği yönetiminin de yer aldığı kutlamada pastayı takım kaptan Birsel Vardarlı Demirmen'in kestiği belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz