Basketbol

"Bu daha ilk adımdı"

22 Şubat 2018 Perşembe 18:34 - Son Güncelleme 22 Şubat 2018 Perşembe 18:40

Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı 79-58 mağlup ederek yarı finale yükselen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Aikaterini Chatzidaki, "İnşallah finale kadar gideceğiz, kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Artuklu Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Chatzidaki, kupayı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Oyuncularını gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Chatzidaki şöyle konuştu:

''Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir iş çıkarttılar. Oyun planımızı yüzde 100 olarak ortaya koyduk. İstediklerimizi tamamen oyuna yansıttılar. İlk gün basın toplantısında da söylediğim gibi biz bu kupayı kazanmaya geldik. Bu daha ilk adımdı. Ancak önümüzde iki maç daha var. İnşallah finale kadar gideceğiz, kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Courtney Paris ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek ''Antrenmanda uyguladığımız sistemi maçta da hatasız bir şekilde sergiledik. Takım olarak iyi bir iş başardık. Savunmada ve hücumda iyi bir oyun ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın başantrenörü Aziz Akkaya ise maçla ilgili, "Amacımız kupayı kazanmaktı ama olmadı. Mardin'de bulunmak çok güzeldi. Sonuçta biz basketbolu sevdirmek istiyoruz. Çok fazla performans gösteremedik. Rakibimizin bütçesi ve yatırımı üst düzey. Ama biz daha iyi mücadele edebilirdik. Bazen oyuncuların performansı yetmeyebilir. Takımlara başarılar diliyorum.'' değerlendirmesini yaptı.

Akkaya, hakemlerin maç sonunda ellerini sıkmadıklarını ve doğrudan soyunma odasına gittiklerini, bunun doğru olmadığını belirtti

Beşiktaş oyuncusu Esra Erden Atacan da ''Çok üzgünüz. Sonuna kadar mücadele ettik. Bundan sonra ligde oynayacağımız karşılaşmalara daha çok önem vereceğiz. Kupada yer alan tüm takımlara başarılar diliyorum.'' şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ı yıkan Hatay BB yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz