Basketbol

CSKA Moskova bütçeyi düşürecek

18 Mayıs 2020 Pazartesi 10:35 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2020 Pazartesi 10:51

Avrupa basketbolunun devlerinden CSKA Moskova'nın başkanı Andrey Vatutin, gelir kaybından şikayetçi. Vatutin, gelecek sezon bütçelerinde ciddi bir düşüş yaşanacağını belirtti.

Koronavirüs salgını, Avrupa basketbolunun devlerini zorluyor.

THY Avrupa Ligi'nin en yüksek bütçeli takımlarından CSKA Moskova'nın başkanı Andrey Vatutin, bu süreçte yaşadıkları ekonomik problemler hakkında konuştu.

Vatutin, "Şu anki ana problemlerden birisi gelir kaybı. Maçlar olmadığı için bilet satamıyoruz, mağazalarımızda satışlar düştü ve yayın geliri elde edemiyoruz. Bu noktada basketbol takımları sıfır gelirle yoluna devam ediyor. Daha şimdiden birkaç sponsor kulübümüzle yollarını ayırdı" dedi.

Gelecek sezon hakkında da konuşan tecrübeli başkan, “Kulübün bütçesinin ciddi seviyede düşeceği kesin. Abartmak istemiyorum çünkü tüm takımlar aynı pozisyonda. Kimse oyuncularıyla kontrat konuşamadı, transfer hareketliliği yok" ifadesini kullandı.

Rus havayolu şirketlerinden biriyle yıllık 4 milyon dolarlık sponsorluk sözleşmesi bulunan CSKA, salgın nedeniyle yaşanan ekonomik durgunlukta bu anlaşmayı kaybetmişti.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Dinwiddie'nin ilginç planı suya düştü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz