Basketbol

"Nasıl oynamamız gerekiyorsa, öyle oynadık"

17 Şubat 2016 Çarşamba 20:42 - Son Güncelleme 17 Şubat 2016 Çarşamba 18:47

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, Demir İnş. Büyükçekmece maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, FIAT Erkekler Türkiye Kupası'nda Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 89-69 mağlup ettikleri maçı iyi motive olarak kazandıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp başantrenör, Demir İnşaat Büyükçekmece'ye ligde kaybettikleri maçtan gerekli dersleri çıkardıklarını vurgulayarak, "En az rakibimiz kadar motive olarak hareket etmemiz gerektiğini bilerek maça çıktık. Çok kötü başladık ancak bir süre sonra toparlandık. Kazanmak için nasıl oynamamız gerekiyorsa, öyle oynadık" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Demir İnşaat Büyükçekmece'nin iyi bir takım olduğuna dikkati çekerek, "Ligde başarılı bir süreç geçirdiler. Kendi oyuncularımı da gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli basketbolcu Ali Muhammed, hücumda topu iyi paylaetıklarına aktararak, "Savunmayı sert yaptık ve kazandık. Her zaman oynadığım gibi oynamaya, hucumda akışkanlığı sağlamaya çalıştım" dedi.

- Demir İnşaat Büyükçekmece cephesi

Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın, tek maç eliminasyon sistemine göre oynan maça rakipleri Fenerbahçe'nin iyi konsantre olarak çıktığını kaydetti.

Ligdeki maçta iyi bir oyunla Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlatan Çıvgın, "Ribauntlarda Fenerbahçe'nin ezici üstünlüğü vardı. Bu konuda oyuna tutunamadık. Maçın son bölümündeki sert oyunlarıyla düzenimizi bozdular. Haklı bir galibiyet aldılar" diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Fenerbahçe yarı finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz