Basketbol

"Son kupa şampiyonu" yine kupaya talip

19 Şubat 2015 Perşembe 12:35 - Son Güncelleme 19 Şubat 2015 Perşembe 12:38

Sarıca: ''Büyük hedefleri olan bir kulübüz. Kupanın da talibiyiz''

Basketbolda geçen sezon Türkiye Kupası'nı kaldıran Pınar Karşıyaka, bu yılki Royal Halı Türkiye Kupası'nın da en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Başantrenör Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada, geçen sezon Türkiye Kupası'nı müzelerine götüren bir kulüp olarak her zaman bu tür organizasyonların içerisinde yer almak ve rakiplerin çekindiği bir takım olmak istediklerini söyledi.

Bu anlamda dün çeyrek finalde karşılaştıkları Banvit'i 89-64 yendiklerini hatırlatan Sarıca, yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kupadaki final heyecanını yaşamak için önlerinde önemli bir viraj daha bulunduğunu vurgulayan Sarıca, yarı finalde Fenerbahçe ile eşleştiklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin zorlu ve güçlü bir rakip olduğunu dile getiren Sarıca, "Zorlu bir maç olacağı aşikar ama Pınar Karşıyaka'nın da ne kadar güçlü bir takım olduğu ortada. Sonuç ne olur bilinmez ama güzel ve zevkli bir maç basketbolseverleri bekliyor" dedi.

Bu yılda da geçen yıl olduğu gibi kupayı kaldırmak istediklerini aktaran Sarıca, şöyle konuştu:

"Yarı finale kaldığımız için mutluluk duyuyorum ama bizim kalitemize çeyrek final yeterli olmaz. Daha ileriye gitmemiz gerekir. Bunun için de önümüzde önemli maçlar var. Büyük hedefleri olan bir kulübüz. Kupanın da talibiyiz. İnşallah güzel bir oyun sergileyerek geçen yılki sevincimizi tekrarlarız."

AA

Sıradaki Haber
Az daha 'Halı' uçuyordu! F.Bahçe...
Yükleniyor lütfen bekleyiniz