Basketbol

Eskişehir taraftarına kötü haber

05 Ekim 2016 Çarşamba 17:10 - Son Güncelleme 05 Ekim 2016 Çarşamba 14:14

Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Nesine.com Eskişehir Basket maçını siyah-kırmızılı takımın taraftarları güvenlik gerekçesiyle seyredemeyecek.

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket'in Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile 8 Ekim Cumartesi günü deplasmanda yapacağı karşılaşmaya, siyah-kırmızılı takımın taraftarlarının güvenlik gerekçesiyle alınmayacağı bildirildi.

Kulüp resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, TFF 1. Lig'in 5. haftasında 25 Eylül Pazar günü oynanan Ümraniyespor maçı için İstanbul'a giden Eskişehirspor ile Sakaryaspor taraftarları arasında Pamukova ilçesinde gerginlik yaşandığı anımsatıldı.

Söz konusu gerginliğin ardından Sakarya İl Spor Güvenlik Kurulunun, Nesine.com Eskişehir Basket'in Türkiye Basketbol 1. Ligi'nin 2'nci haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya siyah-kırmızılı takımın taraftarlarının alınmamasına karar verdiği kaydedildi.

Özeçoğlu: "Dostluğa, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var"

Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları maçın dostça geçmesi temennisinde bulundu.

"Sakarya'daki bu maçta inanıyoruz ki dostluk ve barışın en güzel yansıması sahada olacak." ifadelerini kullanan Özeçoğlu, şunları belirtti:

"Zor günlerden geçen ülkemizin dostluk, beraberlik ve kardeşlik olgusuna son zamanlarda daha çok ihtiyacı var. Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü olarak cumartesi günü oynanacak karşılaşmada, öncelikle bu olgunun sahada olması en büyük arzumuzdur. Farklı renklerin dostça mücadelesinde öncelikli temennimiz dostluğun kazanmasıdır."

Sıradaki Haber
''Yeni başkana her türlü desteği vereceğim''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz