Basketbol

FIBA'dan Emir Turam'a görev

21 Temmuz 2016 Perşembe 14:06 - Son Güncelleme 21 Temmuz 2016 Perşembe 11:11

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda jüri üyesi olarak görev yapacak.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başdanışmanı Emir Turam’ı, 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda FIBA jüri üyesi olarak görevlendirdi.

TBF'den yapılan açıklamada, Türk basketbolunu Avrupa ve dünyanın üst düzey organizasyonlarında daha önce de temsil eden, FIBA Avrupa Müsabakalar Komitesi Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Turam'ın, olimpiyatlarda jüri üyesi olarak yer alacağı belirtildi.

Turam, bu görevin kendisini onurlandırdığını aktararak, "Daha önce Pekin Olimpiyatları'nda FIBA adına teknik komiser olarak görev yapmıştım. 2013'de Kazan'da yapılan Dünya Üniversite Oyunları'nda FIBA tarafından en üst sorumlu olarak görevlendirilmiş ve çok farklı ulusal kültürlerden gelen kadın-erkek toplam 40 milli takımın katıldığı büyük boyutlu bir basketbol turnuvasını yönetme tecrübesi yaşamıştım. 2016 olimpiyatlarına jüri üyesi olarak katılmak çok heyecan verici. Gösterilen güvene layık olmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Etiketler : FIBAgörevTBF
Sıradaki Haber
Fenerbahçeli Datome ameliyat edildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz