Basketbol

FIBA'dan Erdenay'a teşekkür

22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:02 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2015 Çarşamba 13:04

TBF Başkanı Harun Erdenay'a kampa verdiği destekten dolayı teşekkür edildi.

Avrupa Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA Avrupa) gönderdiği mektupla Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay'a, Uluslararası 15 Yaş Altı Kızlar Basketbol Kampı'na verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

TBF'den yapılan açıklamaya göre, Slovenya'nın ev sahipliğinde 9'uncusu düzenlenen Uluslararası 15 Yaş Altı Kızlar Basketbol Kampı'na Avrupa'dan çok sayıda genç sporcu, antrenör ve hakem katıldı. Kamp sayesinde genç sporcular kendilerini geliştirecek antrenmanlar ve maçlar yaparken, antrenörler ve hakemler de özel seminerlerde bulunma şansı yakaladı.

Kampa katılan her federasyon iki oyuncu, bir antrenör ve bir hakem tarafından temsil edildi. Organizasyonda Türkiye adına, oyuncular Yağmur Yıldız ve Nisa Yalçın, antrenör Seray Yaralı Soydaş ve hakem Hande Öztürk yer aldı.

FIBA Avrupa'da geliştirme projelerinden sorumlu Elisabeth Cebrian, kampın sona ermesinin ardından gönderdiği bir mektupla TBF Başkanı Harun Erdenay'a kampa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Cebrian mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Uluslararası 15 Yaş Altı Kızlar Basketbol Kampı'na, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun gösterdiği destek ve inanç için kişisel olarak teşekkür ederim. Türkiye'yi temsil eden dört katılımcı harika bir performans ortaya koydu. Olumlu yaklaşımları ve basketbola olan tutkuları, kampı herkes için güzelleştirdi. Her birini yakın zamanda Türkiye'yi uluslararası arenada temsil ederken izlemek için sabırsızlanıyorum."

Sıradaki Haber
Londra'da 6. müsabaka
Yükleniyor lütfen bekleyiniz