Placeholder Broadage Row
Galatasaray Çağdaş Faktoring'de 4 imza birden

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Ayşe Cora, Gökşen Fitik ve Derin Erdoğan'ı kadrosuna bağladı. Sarı-kırmızılı ekip, Meltem Yıldızhan'ın sözleşmesini ise uzattı.

Galatasaray Çağdaş Faktoring kadrosuna takviyeler yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, Ayşe Cora, Gökşen Fitik ve Derin Erdoğan'ı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı ekip,  kaptan Meltem Yıldızhan'ın sözleşmesini ise yeniledi.

Ayşe Cora'dan 1 yıllık imza

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, son olarak MKY İzmit Belediyespor forması giyen Ayşe Cora ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Daha önce 2011-2014 yılları arasında da sarı kırmızılı formamızı giyen, 2014 EuroLeague Şampiyonu kadroda da yer alan ve yeniden parçalı forması ile mücadele edecek olan Ayşe Cora'ya hoş geldin diyor. Şampiyonluklarla dolu bir Galatasaray kariyeri diliyoruz." denildi.

Gökşen Fitik ile 2 yıllık sözleşme

Sarı-kırmızılı takım, son olarak OGM Ormanspor forması giyen oyun kurucu Gökşen Fitik'i ise 2 yıllığına renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada 22 yaşındaki milli basketbolcu için, "Yükselen formuyla Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda da forma giyen Gökşen Fitik'e Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz." denildi.

Genç oyun kurucu, geçen sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 12,5 sayı, 4,5 ribaunt, 5,5 asist ortalamasıyla oynadı.

Derin Erdoğan Galatasaray'da

Galatasaray Çağdaş Faktoring, son olarak Amerika Birleşik Devletleri NCAA ekibi Norsteastern Huskie'de sürdüren ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın formasını da giyen Derin Erdoğan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Derin Erdoğan, geçtiğimiz sezon 15,6 sayı ortalamasının yanı sıra 5.0 ribaunt, 4.3 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile oynadı. 125 asist ile takımının en çok asist yapan ismi olan Erdoğan, 67 üçlük isabetiyle de ön plana çıktı.

Meltem Yıldızhan'ın sözleşmesi uzatıldı

Sarı-kırmızılılar, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda takım kaptanı Meltem Yıldızhan'ın sözleşmesini ise uzattı.

Galatasaray Çağdaş Faktoring'den "Kaptan ile yola devam" başlığıyla yayımlanan açıklamada 24 yaşındaki sporcu için "Kaptan Meltem Yıldızhan'a 2024-2025 sezonunda Galatasaray formasıyla üstün başarılar dileriz." denildi.

A Milli basketbolcu, geçen sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 32, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 12 maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.