Basketbol

Gloria Cup'a koronavirüs engeli

11 Eylül 2020 Cuma 11:51 - Son Güncelleme 11 Eylül 2020 Cuma 12:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta ve Türk Telekom, koronavirüs vakaları nedeniyle Gloria Cup hazırlık turnuvasından çekildi.

Yeni sezon öncesi Antalya'da düzenlenen Gloria Cup Turnuvası'na katılan ekiplerden Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta ve Türk Telekom, koronavirüs testlerinde pozitif vakalara rastlanması nedeniyle turnuvadan çekildiklerini açıkladı.

Fenerbahçe Beko'dan açıklama:

"Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’da katıldığı Gloria Cup Turnuvası için takımlar genelinde yapılan Covid-19 testlerinde, değerli rakiplerimizin bazı sporcularında pozitif vakalara rastlanmıştır.

Bu durum üzerine turnuva katılımcısı ekipler bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapmıştır. Bu toplantı sonucunda, Galatasaray Doğa Sigorta ve Türk Telekom takımlarıyla alınan ortak karara göre, ekibimiz organizasyonun kalan bölümünde yer almayacaktır.

 

Takımımız, bugün İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapacağı antrenmanlarla sürdürecektir. "

Galatasaray Doğa Sigorta'nın açıklaması:

"Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımımızın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’da katıldığı Gloria Cup Turnuvası için takımlar genelinde yapılan Covid-19 testlerinde, takımımız ve değerli rakiplerimizin bazı sporcularında pozitif vakalara rastlanmıştır.

Bu durum üzerine turnuva katılımcısı ekipler bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapmıştır. Bu toplantı sonucunda, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom takımlarıyla alınan ortak karara göre, ekibimiz organizasyonun kalan bölümünde yer almayacaktır.

Takımımız, bugün İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarını İstanbul'da yapacağı antrenmanlarla sürdürecektir."

Türk Telekom'un açıklaması:

Sıradaki Haber
Türk Telekom'da koronavirüs vakası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz