Basketbol

"Acil olarak seri galibiyetlere ihtiyacımız var"

08 Ocak 2016 Cuma 13:41 - Son Güncelleme 08 Ocak 2016 Cuma 11:45

Başantrenör Kandemir, kötü gidişata "dur" demek istediklerini söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bu nedenle Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif maçlarını kazanarak ligin ilk devresini iki galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde yaşadıkları kötü gidişata hafta sonu oynayacakları Pınar Karşıyaka maçını kazanarak "dur" demek istediklerini söyledi.

Pınar Karşıyaka deplasmanının çok zor olacağını vurgulayan Kandemir, "Büyük takımların bile kazanamadığı ya da çok zorlanarak kazandığı bir deplasman. Çalışmalarımızı bu durumu göz önünde bulundurarak sürdürüyoruz. Ligin ilk yarısında iki maçımız kaldı. Ligdeki durumumuz ortada. Acilen maç kazanmaya ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kandemir, Fenerbahçe maçındaki mücadeleyi Pınar Karşıyaka karşılaşmasında da ortaya koyabilmeleri durumunda, maçı kazanma noktasına getirebileceklerine dikkati çekerek, "Fenerbahçe karşısında son ana kadar maçı taşıdık. Son saniye basketi ile kaybettik. O maçtaki oyunumuzu Pınar Karşıyaka karşısında da gösterebilirsek kazanabiliriz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka maçının ardından 14 Ocak'ta erteleme karşılaşmasında Muratbey Uşak Sportif'e konuk olacaklarını anımsatan Kandemir, şöyle devam etti:

"Muratbey Uşak Sportif karşısında yeni transferlerimizi oynatamayacağız. Maçta 7 kişi ile mücadele edeceğiz. İşimiz orada da çok zor. Farklı bir strateji ile mücadele edeceğiz. Eğer stratejimizi doğru uygularsak kazanma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Acil olarak seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Bu nedenle Pınar Karşıyaka ve Muratbey Uşak Sportif maçlarını kazanarak ligin ilk devresini iki galibiyetle tamamlamayı hedefliyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz