Basketbol

Alex de Souza F.Bahçe tribününde

03 Haziran 2014 Salı 22:15 - Son Güncelleme 03 Haziran 2014 Salı 23:14

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza'ya ilgi büyüktü...

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki play-off final serisinin ilk maçını, Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Alex de Souza da izledi.

Brezilya'dan tatil için İstanbul'a gelen Alex, eşi ve çocuklarıyla Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital maçını locadan takip etti.

Fenerbahçeli taraftarlar eski kaptanlarına sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarların "I love you Alex" tezahüratları üzerine Alex, el sallayarak taraftarları selamladı. Locaya yakın oturan taraftarlar, Brezilyalı futbolcu ile fotoğraf çektirdi.

Aziz Yıldırım tribünde

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu'nun 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdiği Aziz Yıldırım da, Ülker Sports Arena'ya gelerek, diğer maçlarda olduğu gibi yine Fenerbahçe Ülker teknik heyeti ve yedek oyuncuların arkasındaki tribüne oturdu.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı ve futbol takımı teknik direktörü Ersun Yanal da Yıldırım'ın yanında karşılaşmayı aynı tribünden takip etti.

Tribünler doldu

Fenerbahçeli taraftarlar, derbi maçta salonu tamamen doldurarak takımlarını coşkuyla destekledi.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte takımlarına tezahüratlarla destek veren sarı-lacivertliler, rakip takım hücumlarında da ıslık çalarak baskı oluşturmaya çalıştı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray Liv Hospital oyuncuları sahaya çıkarken de rakip takım oyuncularını ıslıkladı.

Kulüpler arasındaki anlaşma gereği, konuk ekip Galatasaray Liv Hospital'in seyircileri karşılaşmayı tribünden izleyemedi.

Galatasaraylı yöneticiler locadan izledi

Karşılaşmayı, Galatasaraylı yöneticiler locadan takip etti.

Sarı-kırmızılı yöneticilerden Necati Demirkol, Sedat Doğan, Ahmet Yüce Ocaklı, Mete İkiz ve Emir Sarıgül, Fenerbahçe Kulübü'nün kendileri için ayırdığı locada oturdu.

Galatasaraylı yöneticilerin yer aldığı locanın önündeki koltuklarda oturan polisler de güvenlik önlemi aldı.

Domercant forma giymedi

Galatasaray Liv Hospital'de Henry Domercant, derbi maçta forma giymedi.

Domercant, saha kenarında basın tribününün önündeki sandalyelere oturarak karşılaşmayı izledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz