Basketbol

Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka maçı TRT Spor Yıldız'da

14 Ocak 2022 Cuma 16:04 - Son Güncelleme 14 Ocak 2022 Cuma 16:11  |  Kaynak : TRT SPOR

ING Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında, üst sıraların heyecan verici mücadelesinde Bahçeşehir Koleji ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, yarın saat 13:00'ten itibaren TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi'nde 17. haftanın açılış maçı yarın İstanbul'da oynanacak.

Play-off hattında yer alan Bahçeşehir Koleji, zirve takibini sürdüren Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek.

Saat 13:00'te başlayacak karşılaşma, TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak. 

Bahçeşehir Koleji, 15 maçta 8 galibiyet aldı. İstanbul temsilcisinin 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Beşiktaş Icrypex karşısında son buldu. Erhan Ernak'ın takımı, maç başı 84,2 sayı ortalamasına sahip. Jamar Smith, 15 sayı ortalama ile takımın en skorer ismi.

Bahçeşehir Koleji, hafta içinde Avrupa mesaisi de yaptı. Temsilcimiz, bu sezon Avrupa'daki ilk yenilgisini Rusya'da Avtador karşısında 75-70'lik skorla aldı.

Pınar Karşıyaka ise 16 maçta 11 kez kazandı. İzmir ekibi, son 2 haftada Büyükçekmece ve Aliağa Petkim'i mağlup etti. Yeşil kırmızılılar, maç başı 79,6 sayı ortalamasına ulaştı. İzmir ekibinde Bonzie Colson 17 sayı ortalaması ile öne çıktı.

Ufuk Sarıca'nın takımı, hafta içinde FIBA Şampiyonlar Ligi'nde parkeye çıktı. Play-in turunda İspanya'da Tenerife'ye kaybeden temsilcimiz, seride 1-0 geri düştü. Seride iki galibiyet alan taraf, son 16 turuna kalacak.

Bahçeşehir Koleji - Pınar Karşıyaka maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz