Basketbol

Banvit'te transfer

25 Haziran 2014 Çarşamba 16:31 - Son Güncelleme 25 Haziran 2014 Çarşamba 16:34

Bandırma ekibi, Rowland'ın sözleşmesini uzattı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, oyun kurucusu E.J. Rowland'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen sezon sezon Banvit'in ligde yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan ve gösterdiği performans ile Avrupa'nın önde gelen takımlarının da transfer gündemine giren Rowland, iki sezon daha turuncu-yeşilli ekibin başarısı için ter dökecek.

Tecrübeli oyuncu, geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde, 14 sayı, 3.9 asist ve 3.6 ribaund, Eurocup'ta ise 14.2 sayı, 2.9 asist, 4.2 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, geçen sezon başında sözleşme imzaladıkları Rowland'ın kısa sürede takıma uyum gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Saha içindeki başarılı performansının yanı sıra mükemmel karakteri ve üst düzey profesyonellik anlayışı ile ekibimize önemli katkı sağladı. Sporcumuzla halihazırda 1 sene daha devam eden bir kontratımız vardı ancak karşılıklı olarak opsiyonluydu. Biz de hem bu opsiyonu kaldırıp hem de süreyi 2 seneye çıkartarak takımımızın iskeletini büyük ölçüde korumayı hedefledik."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz