Basketbol

Banvit'ten çifte yalanlama

16 Haziran 2014 Pazartesi 17:06 - Son Güncelleme 16 Haziran 2014 Pazartesi 17:11

Dimitrios Itoudis ve Şafak Edge ile ilgili iddialara yalanlama geldi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü, başantrenör Dimitrios Itoudis'in Rusya'nın CSKA takımına transfer olacağı ve yeni antrenör arayışlarına başlandığına ilişkin haberleri yalanladı.

Banvit Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

''Birinci konu kontratlı sporcumuz Şafak Edge'nin, Pınar Karşıyaka'ya transfer olacağı ile ilgilidir ve kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisi bir sezon daha Banvit Basketbol Kulübü sporcusudur ve kulübümüzün Şafak'ı herhangi bir takıma göndermek gibi bir niyeti bulunmamaktadır. Bazı yayın kuruluşlarında yer alan başantrenörümüz Dimitrios Itoudis'in Rusya'nın CSKA takımına transfer olacağı ve kulübümüzün de yeni koç arayışlarına başladığı şeklindedir ki bu haber de kesinlikle asılsızdır.

Sayın Itoudis ve yönetimimiz bugün tekrar bir araya gelerek önümüzdeki sezonla ilgili çalışmalarına devam edeceklerdir. Kulübümüze yakıştırılan yeni koç adayları Ilias Zouros veya Panagiotis Giannakis ile ilgilendiğimiz haberi de gerçeği yansıtmamaktadır. İsmi geçen koç adayları ile ilgili kulübümüzün herhangi bir tasarrufu ya da teması asla olmamıştır.''

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz