Basketbol

Bauermann ve Ataman'dan maç yorumu

09 Mayıs 2019 Perşembe 22:15 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2019 Perşembe 22:42

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'in Pınar Karşıyaka'yı mağlup ettiği mücadelenin ardından iki başantrenör açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e 96-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Dirk Bauermann, "Önümüzdeki sene takımı kurarken amacımız sadece kendi sahamızda değil, dışarıdaki maçlarda da savaşan sağlam bir kadro yapısı olacak." dedi.

Bauermann, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Avrupa'nın en önemli takımına karşı mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi. Birçok takımda görev aldığını kaydeden Bauermann, şöyle konuştu:

"Taraftarımız her zaman bize ikinci bir şans gibi destek verdi. Sadece destek vermekle kalmayıp, oyunu iyi takip ederek, maçı iyi şekilde okuyorlar ve bize katkı veriyorlar. Önümüzdeki sene takımı kurarken amacımız sadece kendi sahamızda değil, dışarıdaki maçlarda da savaşan sağlam bir kadro yapısı olacak. Belki maçla ilgili konuşmak gerekirdi ama bence şu anda söylememiz gereken şey, taraftarlarımıza destekleri için teşekkür etmek."

Ergin Ataman: "Çok iyi basketbol oynadık"

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kendileri için önemli maçı kazandıklarını, ligde normal sezonu Afyon Belediyespor maçıyla tamamlayacaklarını söyledi.

Afyon Belediyespor karşılaşmasını kazanmaları halinde uzun yıllar sonra normal sezonu birinci bitireceklerini kaydeden Ataman, "Bu bize play-off için avantaj sağlayacak. Pınar Karşıyaka'nın kendi seyircisi önünde mücadele edeceğini biliyorduk, çok sert bir maç oldu. Çok iyi basketbol oynadık. Hem maçı kazandık hem de Final Four hazırlığımız sürecinde ritmimizi koruduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz