Basketbol

Beko Basketbol Ligi'ne tanıtım dopingi

07 Kasım 2013 Perşembe 16:06 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 16:09

Ligin ticari açıdan gelişmesi için yeni bir anlaşma yapıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Beko Basketbol Ligi'nin ticari açıdan gelişmesi için Infront Sports&Media firmasıyla anlaşma yaptı.

Federasyondan yapılan açıklamada, uluslararası spor pazarlama şirketi Infront Sports&Media ile hemen yürürlüğe girecek stratejik ve uzun vadeli bir işbirliğine gidildiği belirtildi.

Anlaşmanın özellikle, Beko Basketbol Ligi'ne odaklanarak Türkiye'de basketbolun genel anlamda gelişmesini hedeflediği, Infront'u da bu çabanın tek yetkili küresel pazarlama ve medya ortağı olduğu bildirildi.

Anlaşmanın ilk aşamada Beko Basketbol Ligi için başarılı bir merkezi pazarlama platformunun kurulmasına, uygulanmasına ve hizmet vermesine yardımı amaçladığı ifade edildi. Infront firmasının, pazarda etkin şekilde faaliyet göstermek amacıyla İstanbul'da bir ofis de açacağı açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, anlaşmanın önemine dikkati çekerek, "Bu işbirliğinin Türk basketbolu ile başta taraftarlar, kulüpler, sporcular ve sponsorlar olmak üzere tüm paydaşları için uzun vadede yararlı olacağından eminiz. Basketbol alanındaki kapsamlı deneyimi ve başlıca spor varlıklarının uluslararası düzeydeki etkisini artırmadaki kanıtlanmış performansıyla Infront, ilerleme yolunda bizim için en mükemmel seçenekti" ifadelerini kullandı.

Infront Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Philippe Blatter konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Amacımız Türkiye Beko Basketbol Ligi'nin profilini daha da güçlendirerek federasyonu desteklemektir. Bu destek gelişmeyi geleceğe taşıyacak ve ulusal spora, ticari paydaşlarına ve taraftarlara kalıcı bir miras bırakacaktır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz