Basketbol

Beşiktaş İF'te transfere son nokta

17 Ağustos 2014 Pazar 16:38 - Son Güncelleme 17 Ağustos 2014 Pazar 17:25

"Sakatlık gibi ciddi sıkıntı olmaması halinde lige bu kadroyla hazırlanacağız."

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş İntegral Forex, sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi.

Basketbolcular Muratcan Güler, Caner Erdeniz, Cem Coşkun, Engin Atsür, Kartal Özmızrak, Doğan Şenli, Doğukan Şanlı, Enes Berkay Taşkıran, Patrick Miller, Jajuan Johnson, Hilton Armstrong ve Tyler Stone ile teknik kadronun bulunduğu Beşiktaş kafilesi, Bolu Dağı'ndaki otele giriş yaptı.

Başantrenör Ahmet Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni kurulmuş bir ekip olduklarını belirterek, "Burası, takım birlikteliğini arttırmak, kaynaşma, fiziksel ve teknik hazırlıklarımızı tamamlayabilmek için ideal. Beraber zaman geçirmek bizim için önemli. Aynı zamanda büyük şehirlerin nem oranları çok yüksek ve antrenman verimleri çok düşüyor. Bunun için burada kamp yapacağız" diye konuştu.

Kandemir, kamp dönemlerinde oyuncuları rahat şekilde kontrol etmek gerektiğini kaydederek, "İki antrenman arasında oyuncuların istirahat etmesini, beslenmesini kontrol etme şansımız var. Bolu'da yapacağımız 15 günlük kampın ardından lig başlayana kadar hazırlık turnuvaları var. Onlara katılacağız. Bundan önce geldiğimiz dönemlerde buradaki kampımız sürekli verimli geçti. Sakatlık ve hastalık yaşamadan kampı geçirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kamp kadrosunun 15 kişi olduğunu fakat bazı sağlık sorunları ve milli takım kampları nedeniyle 3 basketbolcunun çalışmalara daha sonra katılacağını dile getiren Kandemir, "Artık kadromuzu oluşturduk, transfer yapmayacağız. Sakatlık gibi ciddi sıkıntı olmaması halinde lige bu kadroyla hazırlanacağız" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz