Basketbol

Best Balıkesir'in yıldızları adeta kapışılıyor!

22 Haziran 2016 Çarşamba 16:13 - Son Güncelleme 22 Haziran 2016 Çarşamba 13:17

Best Balıkesir'in birçok oyuncusu başka takımlara transfer oldu.

Bu sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Best Balıkesir'in birçok oyuncusunun başka takımlara transfer olduğu bildirildi.

Best Balıkesir Kulübü Başkanı Gafur Çoymak, AA'ya yaptığı açıklamada takımın üst lige çıkmasıyla oyuncuların rakip takımların dikkatini çektiğini söyledi.

Öncelikle kulüple yollarını ayıran oyunculara başarılar dileyen Çoymak, şunları kaydetti:

"Ümit Türkoğlu Mamak Belediye Ankara DSİ'ye, Tufan Önen Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a, Serkan Menteşe ve Ali Işık Afyon Belediyesi'ne, Buğrahan Tuncer ise Eskişehir Basket'e transfer oldu. Best Balıkesir olarak biz sadece Serkan Menteşe ve Ali Işık'ı kadromuzda tutmak istiyorduk. Bu oyuncular ile transfer görüşmemiz oldu. Fakat onlar Afyon'u tercih etti. Ayrıca kadrodaki yabancılar Kelly ve Davis de pek çok takımın transfer listesinde. Geçen yıl kadromuzda oynayan bu oyuncular takımımıza çok şey kattı. Play-off'lardan Süper Lig'e çıkmamızı sağlayan oyunculara teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun. Transfer olan oyuncular ile sözleşmemiz zaten sezon sonuna kadardı. Hepsi kendi isteğiyle istedikleri kulüplere transfer oldu."

Yabancı transferler konusunda başantrenör Mete Babaoğlu'nun raporunu beklediklerini ifade eden Çoymak, "Şu anda yabancı oyuncuların fiyatları çok yüksek. Yabancılara Avrupa Ligi takımlarından transfer teklifleri var. Biz biraz seçici davranıp nokta transfer yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz