Basketbol

"Bu sezon liglerin devam edeceğini düşünmüyorum"

24 Nisan 2020 Cuma 14:51 - Son Güncelleme 24 Nisan 2020 Cuma 15:12

İstanbul’da karantina altında bulunan Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusu Nando De Colo, sezonun devam etmesinin uzak bir olasılık olduğunu kaydetti. Fransız oyuncu, başantrenör Zeljko Obradovic ile ilgili de değerlendirmeler yaptı.

Fenerbahçe Beko’nun yıldız oyuncusu Nando De Colo, karantina dönemini İspanyol basınına değerlendirdi. 

İstanbul’da bulunan Fransız oyuncu, koronavirüs salgınından dolayı liglerin askıya alınması ihtimali hakkında "Son bir buçuk aydır hiçbir şey yapmıyoruz. Ben basketbol sezonunun devam etmesini çok uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Şu anda evde kalıp bu süreci sağlıklı şekilde atlatmak istiyorum" dedi.

Sarı-lacivertlilerin başantrenörü Zeljko Obradovic ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan De Colo, Sırp çalıştırıcının bugüne kadar birçok başarı kazanmış olmasına rağmen daha fazlasını istediğini belirtti.

Fransız yıldız, tecrübeli koçun maçlarda sinirlenmesi ile ilgili gelen soruyu ise “Zaman zaman sinirlendiği ve bize bağırdığı oluyor, ama bunu takımın iyiliği için yaptığını biliyoruz” şeklinde cevapladı.

CSKA Moskova’dan ayrıldıktan sonra önünde 2-3 farklı seçenek olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Kariyerim boyunca Itoudis ve Popovich gibi bir çok önemli antrenör ile çalıştım. Bu isimlerden sonra da Obradovic gibi bir efsaneyle çalışma fırsatını kaçırmak istemedim ve bunun için tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz