Basketbol

"Bu sezon takımı geç kurduk"

11 Ekim 2016 Salı 14:03 - Son Güncelleme 11 Ekim 2016 Salı 11:09

Trabzonspor Medical Park'ın genel menajeri Nihat Mala, takımın durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece'ye deplasmanda 97-69 mağlup olan Trabzonspor Medical Park'ın genel menajeri Nihat Mala, takımı geç oluşturmanın sıkıntısını yaşadıklarını ancak en kısa sürede keyif veren bir oyun izlettireceklerini söyledi.

Mala, AA'ya yaptığı açıklamada, lig maçından 3 gün önce takımı tam olarak toplayabildiklerini belirterek, "Bu sezon takımı geç kurduk. Takım olabilmemiz için taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Takım olma adına onlardan alacağımız enerjiye, desteğe, itici güce çok ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Yeşilgiresun Belediyespor maçında tüm taraftarlarını Hayri Gür Spor Salonu'na beklediklerini aktaran Nihat Mala, "İyi bir takım kurduk. Sadece bir arada oynamayı öğrenmeleri gerekiyor. Rusya Milli Takımı'nın antrenörü gibi de çok tecrübeli, kariyerli bir antrenöre sahibiz. Eleme maçları nedeniyle o da takıma geç katıldı. O yüzden ve yeni katılımlardan dolayı sahaya kopukluk yansıdı ve İstanbul deplasmanında kaybettik. Takımı geç oluşturduk ancak en kısa sürede bu durumu üzerimizden atacağız çünkü iyi oyuncularımız var." diye konuştu.

Mala, bu yıl taraftarlarının iyi bir Trabzonspor Medical Park izleyeceğini de kaydederek, "Taraftarlarımız çok keyif veren bir Trabzonspor izleyecekler. Tempolu oynayan keyifli bir Trabzonspor, sahada olacak." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz