Basketbol

"Çalıştığımız birkaç senaryo var"

04 Nisan 2020 Cumartesi 13:40 - Son Güncelleme 04 Nisan 2020 Cumartesi 14:44

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen basketbol liglerinin durumuyla ilgili, "Çalıştığımız birkaç senaryo var. Bunları kulüplerimizle de paylaşacağız" dedi.

Türkiye Başketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TRT SPOR'a gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Basketbol Süper Ligi'nin başlaması adına alınması gereken önemli kararlar olduğunu aktaran Türkoğlu, "Bütün senaryoları kulüplerimiz ile paylaşıp en sağlıklı kararı kamuoyu ile paylaşırız." dedi. 

Liglerin başlamasına ilişkin ise planlarını külüpler ile paylaşacaklarını belirten Türkoğlu şunları aktardı:

"Tüm dünyanın cevabını bulamadığı bir süreci yakından takip ediyoruz. Önemli olan herkesin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Biz federasyon olarak bütün çalışmaları yapıyoruz. Ekip olarak çalıştığımız birkaç senaryo var. Kolay bir süreç olmayacak. Bütün senaryoları kulüplerimiz ile paylaşıp en sağlıklı kararı kamuoyu ile paylaşırız."

"Çoğu kararları da onlarla alacağız"

Türkoğlu, alacakları kararlarla ilgili anlayış beklediklerini de dile getirerek, "Bu süreçte maalesef her yapacağımız olayda, değişiklikte herkesin mutlu olamayacağı durumlarla da karşı karşıya olabiliriz. İnşallah, insanlarımız, kulüplerimiz, camialarımız bu süreçte anlayışlı olur. Çoğu kararları da onlarla alacağız. İnşallah, bu süreci onlarla birlikte zararsız şekilde atlatırız." ifadelerini kullandı.

Uzun süren bir profesyonel spor kariyeri olduğunu hatırlatan Türkoğlu, "Evlerden uzak kaldığımız süreçler oldu. Bu şekilde evde kalmak herkesi mutsuz ediyor. Hepimizin ister istemez işinin dışında yürüttüğü bir sosyal hayatı vardı. Ben de bu fırsatı değerlendirip çocuklarımla vakit geçiriyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz