Basketbol

Dedas: "Önemli bir galibiyet aldık"

26 Ekim 2018 Cuma 23:15 - Son Güncelleme 26 Ekim 2018 Cuma 23:18

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında konuk ettiği Banvit'i 86-78 yenen Bahçeşehir Koleji'nin başantrenörü Stefanos Dedas, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Dedas, iyi bir ekibe karşı oynadıklarını kaydederek, "Önemli bir galibiyet aldık. Ligde oynadıkları 3 karşılaşmayı da kaybetmişlerdi ve bu maçı kazanmak için ayrı bir motivasyonla oynayacaklarını biliyorduk. Maçın en önemli yerlerinde iyi savunma yaptık. Banvit'in enerjisine karşılık verdik. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız maçın kritik yerlerinde çok iyi katkı verdi. Onlara da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen ise karşılaşmaya kötü başladıklarını dile getirdi.

Önemli bir maçı kaybettiklerini aktaran Gürgen, "Bunun için ayrı bir üzgünüz. Karşılaşmaya kötü başladık. Oyunun başında çok basit hatalar yaptık. Genç takım olmamızın dezavantajını yaşıyoruz. Daha tecrübeli olmamız gerekiyor. Öğrenerek daha doğru savunma yapmamız lazım. Hücumda da çok basit pozisyonları sayıya çeviremedik. Son çeyrekte savunmada dengeyi sağladıktan sonra öne geçtik. Oyunu kazanma şansımız çok fazlaydı ama kritik bir üç sayılık basket yedik ve geriye düştük. Sonrasında oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptı ama kaybettik." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz