Basketbol

"Deplasmana gelenlerin burada galip gelmesi zor"

09 Ekim 2017 Pazartesi 16:09 - Son Güncelleme 09 Ekim 2017 Pazartesi 16:16

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne Anadolu Efes galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'nın oyun kurucusu Dominic Waters, sahada bir arada kaldıkları her maçı kazanabileceklerini söyledi. Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki atmosfere de değinen ABD'li oyuncu, "İnanılmaz bir ortam var. Deplasmana gelen takımların burada galip gelmesi zor" diye konuştu.

Waters, yaptığı açıklamada, sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Anadolu Efes karşısında galip gelecek yeterli enerjiye sahip olduklarını kaydeden Waters, "Sezon öncesi ve hala devam eden zorluklara rağmen bir arada kalmak önemliydi. Bir arada kaldığımız her maçı kazanabileceğimizi gösterdik." dedi.

Pınar Karşıyaka'dan önce Yunanistan'da forma giydiği dönemde de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki atmosfere yakın bir ortamda mücadele ettiğini belirten ABD'li oyuncu, "İnanılmaz bir ortam var. Deplasmana gelen takımların burada galip gelmesi zor." diye konuştu.

Lige Anadolu Efes galibiyetiyle başlayan yeşil-kırmızılı ekip, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü İtalya'da Dinamo Sassari ile karşılaştıktan sonra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 14 Ekim Cumartesi günü Gaziantep Basketbol'a konuk olacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz