Basketbol

En kıymetlisi

27 Eylül 2013 Cuma 10:42 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 16:11

Fenerbahçe Ülker'in yıldızına Avrupa Şampiyonası yaradı.

Fenerbahçe Ülker’in Hırvat yıldızı Bojan Bogdanovic, Slovenya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğu performansla Brooklyn Nets idarecilerini harekete geçirdi

Fenerbahçe Ülker’in yıldız forveti Bojan Bogdanovic gelecek sezon NBA’de forma giyebilir. Slovenya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda harika bir performans sergileyen Hırvat basketbolcu turnuvanın en iyi beşine seçilmişti.

NBA'in radarında

Bogdanovic’in bu performansı ABD’de dikkatleri çekti. Ülke basınında yer alan haberler göre NBA takımlarından Brooklyn Nets, 24 yaşındaki basketbolcuyu gelecek sezon için gündemine aldı. Sarı-lacivertli oyuncuyu bu sezon da renklerine bağlamaya çalıştığını yazan gazeteler, “Oyuncunun Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performans Nets idarecilerini tekrar harekete geçirdi. Bogdanovic’in Fenerbahçe ile olan kontratında sadece bir yılı kaldı. Nets kendisine gelecek sezon 3 yıllık 10.3 milyon dolarlık bir kontrat önerecek” diye yazdı.

Daha önce de görüştü

Bogdanovic geçtiğimiz aylarda da NBA ekibi ile görüşmeler yapmış, önce anlaştığı haberleri çıksa da sonrasında anlaşma sağlanamadığı açıklanmış, o dönem Hırvat forvet, “Obradovic kalmamı istiyor. Ben de Avrupa’nın en çok kazananıyla çalışmak isterim” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Skorer

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz