Basketbol

Fener Arena'da Aslan'ı bekliyor

18 Haziran 2014 Çarşamba 22:52 - Son Güncelleme 19 Haziran 2014 Perşembe 11:52

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde mücadele eden Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Kulübü yönetim kurulunun erkek basketbol takımlarının maça çıkmaması yönünde aldığı karara rağmen, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli takım, play-off final serisinin 7. ve son karşılaşmasının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yaptığı çalışma ile tamamladı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde yaklaşık 2 saat süren idmanda, sarı-lacivertli takım, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada topla çabukluk oyunu oynadı. Daha sonra derbi maçının hücum setleri üzerinde duran Fenerbahçe Ülker'in antrenmanı, şut çalışmasıyla sona erdi. Sarı-lacivertli ekip, idmanın ardından kampa girdi.

Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk maçında seyircimizin önünde mücadele edeceğiz" dedi.

Yapmaları gerekenleri belirten Obradovic, "Bizim yapmamız gereken şey, kendimizi final maçına hazırlamak. Maçta da kararlı ve inançlı olarak sahaya çıkıp, şampiyonluk maçının farkında olarak mücadele etmek. Normal bir basketbol maçının olduğunun farkında olarak hareket etmek" diye konuştu.

Şampiyonluk maçını kendi sahalarında oynamanın avantajına sahip olduklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Altıncı maçtan sonra da aynı şeyi söyledim. Şu anda gayet iyi bir pozisyondayız, şampiyonluk maçı için kendi sahamızda, seyircimizin önünde mücadele edeceğiz. Bundan önceki maçlarda aldığımız sonuçların aynısını almamamız için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

Taraftarları maça davet eden Obradovic, şunları kaydetti:

"Final serisinin başından itibaren söylediğim gibi, tek beklentimiz taraftarların gelip rakibimize saygı göstererek bizi desteklemesi. Onun dışında bizim final maçı için gerekli mücadeleyi ortaya koymamız. Oyuncularımın gerekli motivasyon ve agresiflikle sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızdan da destek bekliyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz