Basketbol

"Fenerbahçe Ülker'i yenmek istiyoruz"

26 Ekim 2013 Cumartesi 16:31 - Son Güncelleme 26 Ekim 2013 Cumartesi 16:33

Kandemir: "Hedefimiz zorlu mücadeleden galip ayrılmak."

Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir, Fenerbahçe Ülker ile yarın oynayacakları Beko Basketbol Ligi 3. hafta maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kandemir, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi'nin en kuvvetli ekiplerinden biri. Ayrıca şu anda gerçekten çok form tutmuş durumdalar. Şu ana kadar hiçbir resmi maçı kaybetmediler. Hem Beko Basketbol Ligi'nin şampiyonluk hem de THY Avrupa Ligi'nin Dörtlü Final adayları arasındalar ve bizim de saygı duyduğumuz bir ekip" ifadelerini kullandı.

Evlerinde zorlu bir derbi oynayacaklarını kaydeden Kandemir, şöyle devam etti:

"Son zamanlarda biraz inişli çıkışlı performanslar ortaya koysak bile hep kazanmak için oynayan bir takımız. Rakipte kimin oynadığını çok önemsemeden kendi evimizde, taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alarak Fenerbahçe Ülker'i yenmek istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç ve evimizde kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyoruz. Her ne olursa olsun sahada kazanmak için mücadele edeceğiz ve sonunda kazanan biz olacağız."

Kandemir, sakatlığı geçen Mehmet Yağmur'la ilgili olarak da, "Mehmet Yağmur şu anda çok fazla süre alacak bir durumda değil. Kısa sürelerle takımın içine sokmaya çalışacağız. Bu süreler Fenerbahçe Ülker maçında da olabilir hafta içi oynayacağımız Avrupa Kupası maçında da olabilir. Belli olmaz ama Mehmet Yağmur artık takımla birlikte olacak" yorumunda bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz