Basketbol

Fenerbahçe yeni sezon için parkeye çıktı

03 Eylül 2018 Pazartesi 17:25 - Son Güncelleme 03 Eylül 2018 Pazartesi 17:43

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı 2018-2019 sezonu hazırlıklarına başladı. Sarı lacivertliler, koç Zeljko Obradovic yönetimindeki ilk antrenmanını, Dünya Şampiyonası eleme maçlarında milli takımlarının formasını giyecek oyunculardan yoksun yaptı. 

Fenerbahçe 2018-2019 sezonunun ilk idmanında parkeye çıktı.

Sarı-lacivertlilerde, Dünya Şampiyonası eleme maçlarında milli takımlarının formasını giyen Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Nikolo Melli, Luigi Datome, Jan Vesely ve Nikola Kalinic antrenmana katılmadı. 

Koç Zeljko Obradovic yönetimindeki ilk antrenmana Barış Hersek, Sinan Güler, Ali Muhammed, Tyler Ennis, Ahmet Düverioğlu, Egehan Arna, Marko Guduric, Joffrey Lauvergne ve Efe Ergi Tırpancı’nın yanı sıra Yordan Minchev ve Tarık Biberovic katıldı. 

Öte yandan genç takımdan Alen Omic, Nikola Dragovic, Yesukan Onar, Gökhan Şirin ve Djordie Drenovac da takımla birlikte çalıştı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da ilk antrenmanı ziyaret ederek Zeljko Obradovic ve basketbolculara başarı dileklerini iletti.

13 Eylüle kadar hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek Fenerbahçe, Cagliari’de 15-16 Eylül tarihlerinde oynanacak hazırlık turnuvasına katılacak. 

Turnuvaya İtalya’dan Olimpia Milano ve Dinamo Sassari’nin yanı sıra Fransa’dan Limoges katılacak.

Obradovic’in öğrencileri, Zadar Turnuvası için Hırvatistan’a hareket etmeden önce son hazırlık maçını ise 18 Eylül’de Dinamo Sassari ile oynayacak.

Fenerbahçe, Zadar Turnuvası’nın ardından 24 Eylül’de İstanbul’a dönecek.

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz günlerde vefat eden Panathinaikos eski başkanı Pavlos Giannakopoulos anısına Atina’da 27-28 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya katılacak. 

Fenerbahçe, sezonun ilk resmi maçını ise 3 Ekim tarihinde Ankara’da Anadolu Efes ile Cumhurbaşkanlığı Kupasında oynayacak. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz