Basketbol

Galatasaray itiraz edecek

25 Şubat 2015 Çarşamba 23:40 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 00:58

"Ataman için federasyon disiplin kurulunun almış olduğu karara itiraz edeceğiz."

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu'nun, erkek basketbol takımı başantrenörü Ergin Ataman'a verdiği 75 bin lira para cezasına itiraz edeceklerini açıkladı.

Aküzüm, kulüp televizyonu GSTV'ye yaptığı açıklamada, Ataman'a, oyuncusu Göktürk Ural'a tokat attığı için verilen cezanın isabetsiz olduğunu savunarak, "Ergin Ataman için federasyon disiplin kurulunun aldığı karara itiraz edeceğiz. Türkiye'de bazı takımların koçları saha içinde ve maç sırasında oyuncularına aleni sert fiziksel müdahalelerde bulundu, bu önemli takımlarda meydana geldi. Soyunma odası değil, maç esnasında ve seyircilerin önünde oldu. Ancak aleni olan şeylere ceza vermeyen federasyon soyunma odasında meydana gelen bir olayı çok çabuk cezalandırdı" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı yönetici, sakatlığının tedavisi nedeniyle bir süredir ABD'de bulunan Kelsey Bone'un da takıma katılacağını duyurdu.

Bu arada Galatasaray Kulübü'nün yönetim kurulu toplantısı Duygun Yarsuvat'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya başkan Yarsuvat ile gerginlik yaşadığı iddia edilen ikinci başkan Hamdi Yasaman'ın katılmadığı belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz