Basketbol

"Galatasaray mağlubiyeti kabullendi"

18 Haziran 2014 Çarşamba 14:43 - Son Güncelleme 18 Haziran 2014 Çarşamba 14:45

Hidayet, "Hido basketbol yetenek kampı"nda öğrencilerle bir araya geldi.

NBA'de Los Angeles Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, Çeşme'deki "Hido basketbol yetenek kampı"nda öğrencilerle bir araya geldi.

Sırp Antrenör Milos Gligorijeviç'in katılımıyla Çeşme Spor Salonu'nda çalışmaların devam ettiği kampta yaş ve antrenman düzeylerine göre gruplara ayrılan sporcularla ilgilenen Hidayet Türkoğlu, yaptığı açıklamada, 2. kez Çeşme'de kamp yaptıklarını, ilçenin güzel tesislerinden yararlanmaya çalıştıklarını söyledi.

Yaz döneminde gençlerin hem basketbol oynadığını hem de güzel havanın tadını çıkardığını kaydeden Hidayet Türkoğlu, "Şu an çalışmalar gayet iyi gidiyor. Biz de basketbola küçük yaşlarda başladık. Şimdi genç arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlere sporu sevdirmek, spor yapmalarını sağlamak ve seçeceğimiz arkadaşları basketbola yönlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"Herkes güzel bir final, son maç izlemek isterdi"
Galatasaray Liv Hospital'ın Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçına çıkmamama kararını değerlendiren Hidayet Türkoğlu, "Ümit ediyorum ki Galatasaray yönetimi tekrar bir araya gelip, bu kararından vazgeçer" dedi.

Hidayet Türkoğlu, sporda kazanmanın da kaybetmenin de olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Final serisinde Galatasaray iyi bir performans sergiledi. Maça çıkmayarak mağlubiyeti kabullendiler diye düşünüyorum. Gayet iyi bir ekipler, 7. maç ne olur belli olmaz, kadro tecrübelerine baktığınızda her şey ortada ama Galatasaray mağlubiyeti kabullenmiş gibi davranıyor. Nitekim 2. maçı az daha kazanıyorlardı. Keşke yarınki maça çıkıp, müsabakayı oynayarak sezonu noktalasalar daha iyi olur. Herkes güzel bir final, son maç izlemek isterdi. Umarım fikirleri değişir ve yarın o maçı izleriz."

Etiketler : Hidayet Türkoğlu
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz