Basketbol

Galatasaray'ı sarsan tokat!

11 Şubat 2015 Çarşamba 14:45 - Son Güncelleme 11 Şubat 2015 Çarşamba 14:52

''Oyuncunun babasıyla görüştüm ve TBF'ye şikayette bulunacaklarını söyledi''

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal, sezon başından beri ödeme yapılmayan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın 2 aylık alacağını hesabına yatırdıklarını söyledi.

Topsakal, yaptığı açıklamada, uzun süredir kulüpten ücretini alamayan Ergin Ataman'la ilgili son durumu aktardı.

Ergin Ataman'ın geciken ödemeleriyle ilgili konuyu dün yönetim kurulunda görüştüklerini anlatan Topsakal, "Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a bugün iki aylık ödeme yaptık. Kalan bölümü de yine yavaş yavaş ödeyeceğiz. Herhangi bir sorunumuz yok. İmkanımız oldukça biriken ödemeyi kapatacağız ama tarih veremiyoruz. Şu anda hocamızın alacaklarının iki aylık bölümünü yatırmış olduk" diye konuştu.

Ataman'ın genç oyuncuya tokat atması

Can Topsakal, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın, Türkiye Basketbol Ligi'nde son oynanan NSK Eskişehir Basket maçının ardından soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat atmasını hoş karşılamadıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı idareci, "Bundan dolayı memnun değiliz. Oyuncunun babasıyla görüştüm ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na şikayette bulunacaklarını söyledi. Bunu da biz engelleyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Topsakal, yaşanan olayla ilgili yönetim kurulu olarak aldıkları bir karar bulunmadığını aktarırken, Kulüp Başkanı Duygun Yarsuvat'ın Ergin Ataman'la konuyu görüşeceğini ve daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz