Basketbol

G.Saray'da şok! 2 yıldız kadro dışı

15 Kasım 2014 Cumartesi 16:14 - Son Güncelleme 15 Kasım 2014 Cumartesi 18:17

''İcra takibi başlatmaları nedeniyle bu oyuncular kadro dışı bırakıldı''

Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı'nda milli oyuncular Ender Arslan ile Kerem Gönlüm kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, yaptığı açıklamada, alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle kulübü icraya veren Ender Arslan ve Kerem Gönlüm'ün kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Özyer, "Geçen hafta Neptunas ile yaptığımız Avrupa Ligi maçı öncesinde yönetim kurulu üyeleri Cem Kınay ve Mehmet Can Topsakal takımı ziyaret ederek, oyuncularla toplantı yaptı. Yöneticilerimiz, oyunculara 'Geldik ödemeler yaptık, bundan sonra da yapacağız. Sadece mali durumu görmemiz için bir hafta müsaade edin' dediler. Ancak bir hafta dolmadan icra takibi başlatmaları nedeniyle bu oyuncular kadro dışı bırakıldı" diye konuştu.

Ender Arslan ve Kerem Gönlüm'ün icra takiplerini geri çekmemesi durumunda kadro dışı kalmaya devam edeceklerini anlatan Özyer, "İcra takibini çektirmeleri durumunda yönetim kurulu gerekli değerlendirmeyi yapacaktır" ifadesini kullandı.

Murat Özyer, takımda yaşanan maddi sorunların çözümü konusunda gelecek hafta içinde yönetim kurulu ile toplantı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz