Basketbol

"Hayal ettiğim yerdeyim"

27 Ekim 2016 Perşembe 17:20 - Son Güncelleme 27 Ekim 2016 Perşembe 14:38

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, TRTSPOR'a konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, TRTSPOR ekranlarında Ersin Düzen'in sorularını yanıtladı. Yabancı sayısından milli takım antrenörlüğüne kadar birçok soruya cevap veren Türkoğlu, hayal ettiği yerde olduğunu söyledi.

Hidayet Türkoğlu, Türkiye'nin basketbolda parlayan yıldızıydı. Türkoğlu, Anadolu Efes'teki başarılı performansıyla NBA takımlarının dikkatini çekti. Milli basketbolcu, 15 yıllık NBA macerasına sayısız başarı sığdırdı. Türk Milli Takımı ile de pek çok başarıya imza atan Türkoğlu, adını tarihe yazdırdı. Hidayet Türkoğlu, şimdi ise basketbola, federasyon başkanı olarak geri döndü.

TRTSPOR ekranlarında Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, hayal ettiği yerde olduğunu söyledi.

Türkoğlu, kariyeri boyunca dolu tribünler karşısında oynadığını, Türkiye'de de salonları hınca hınç doldurmanın ilk hedefleri olduğunu belirtti.

Kulüplerdeki yabancı sınırlamasına değinen Başkan Hidayet Türkoğlu, 2. Lig'de genç Türk basketbolculara öncelik tanıyacaklarını ifade etti.

Tartışmaların odağındaki milli takım antrenörüyle ilgili de açıklama yapan Hidayet Türkoğlu, sadece milli takımda çalışacak antrenör aradıklarını dile getirerek, "Yeni Milli Takım antrenörünün kulüp takımı çalıştırmasına sıcak bakmıyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz