Basketbol

"Her maçı bu mükemmel atmosferde oynuyoruz"

13 Haziran 2018 Çarşamba 23:45 - Son Güncelleme 13 Haziran 2018 Çarşamba 23:47

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi beşinci maçında TOFAŞ'ı 30 sayı farkla 94-64 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş'un tecrübeli ismi Barış Hersek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Barış, sarı-lacivertli takımın 3 yıldır hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zirvede olduğunu belirtti.

Yaptıkları işe çok önemli bir emek harcadıklarını dile getiren Barış, "Bunun karşılığını alıyoruz. Taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor, desteklerini esirgemiyor. Biz de bunun karşılığını şampiyon olarak veriyoruz. Çok mutluyuz. Her maçı bu mükemmel atmosferde oynuyoruz." diye konuştu.

Ahmet Düverioğlu ise sarı-lacivertli sözlerine sarı-lacivertli taraftarlara destekleri için teşekkür ederek başladı.

Seyircilerin inanılmaz bir atmosfer oluşturduğunu aktaran Ahmet, "Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Her zaman bizim yanımızda durdular. Onların desteğiyle buralara kadar geldik. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımız bu mükemmel atmosferle basketbola inanılmaz renk katıyorlar. Şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz