Basketbol

Hidayet Türkoğlu: Kulüplerimizi kutluyorum

07 Haziran 2021 Pazartesi 21:41 - Son Güncelleme 07 Haziran 2021 Pazartesi 21:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes'in ING Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunnu ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TRT SPOR'un sorularını yanıtladı.

Pandemi şartlarında yaşanan zorluğa değinen Türkoğlu, şunları kaydetti:

“Çok şükür, her ne kadar içerisinde sıkıntılar yaşamış olsak da sezonu bitirebildik. Bu bizim için çok anlam ifade ediyor. Biz, basketbolu yönetenler olarak her zaman basketbolu daha iyiye çekmeye çalışan, bunun için uğraşan bir ekibiz. Geçen yıl ligi bitiremediğimiz için çok üzülmüştük ama bu sezon çok şükür bitirebildik.

Salonlarımızda, buraya renk katan seyircilerimizin olmaması bizi üzdü ama aksaklıklar yaşamamak için böyle tedbirler almamız gerekiyordu. İnşallah ülkenin gidişatı için yapılacak çözümler sonrasında, salonlarımızda seyirci görmek istiyoruz. Kulüplerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu süreçte bizimle çok güzel işbirliği yaptılar. Bizi uluslararası arenada güzelce temsil eden takımlarımız oldu. Onlara ayrıca teşekkür etmek istiyoruz."

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun Türkiye'ye THY Avrupa Ligi kupasını getirdiğini hatırlatan Türkoğlu, "Kulüplerimize yapmış oldukları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum ve kutluyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu yatırımlar devam edecek ve başarılar tekrar gelecektir. Yeniden tüm kulüplerimizi kutluyorum. İnşallah ‘Türk basketbolu’ markasının yükselmesi için, hepimizin aynı gemide olduğunun bilinciyle daha iyi noktalara taşıyabiliriz." dedi.

Hidayet Türkoğlu, konuşmasını şöyle noktaladı:

"Anadolu Efes iki yıldır çok güzel basketbol sergiliyor. Aynı ekiple devam ettiler. Türkiye’de de, Avrupa Ligi’nden almış oldukları özgüvenle gayet güzel götürdüklerini düşünüyorum. Çok iyi mücadele sergilediler. Gerek Anadolu Efes’i, gerek Fenerbahçe Beko’yu kutlamak istiyorum. Her ikisi de bizi THY Avrupa Ligi’nde çok güzel temsil ediyorlar."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz