Basketbol

Karşıyaka'dan Beşiktaş'a sert mesaj!

09 Mayıs 2014 Cuma 14:35 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2014 Cuma 14:45

Pınar Karşıyaka Kulübü'nün yönetimi, Beşiktaş'a sert mesaj gönderdi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka Kulübü'nün yönetimi, normal sezonun son maçında Aykon TED Ankara Kolejliler karşısında aldıkları mağlubiyetle ilgili haberlerin, gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, play-off'ların hemen öncesinde sezonu bitirdiği yer bilinen takıma karşı konsantrasyonu belli seviyede tutmanın kolay olmadığı, oyuncularının kendilerini koruma isteklerinin de doğal karşılanabileceği belirtildi.

Açıklamada, Beşiktaş İntegral Forex'in başantrenörü Ahmet Kandemir'in, "Pınar Karşıyaka, rakibine yenilerek sıralama kovalamıştır" yönündeki açıklamalarıyla ilgili şunlar kaydedildi:

"Aykon TED Ankara Kolejliler maçıyla tamamlamış olduğumuz Beko Basketbol Ligi normal sezonuna ilişkin dün ve bugün basına yansıyan bir kısım haberler, gerçeği yansıtmamakla birlikte, yüz yılı devirmiş bir kulübü töhmet altında bırakmaktadır. Ancak sezonun geneli düşünüldüğünde, Pınar Karşıyaka' nın sezonun son maçı da olsa böyle bir farkla kaybetmiş olması kabul edilemez. Bu şekilde kaybedilmiş bir maçın ardından ise çok değil, birkaç yıl önce asılsız iddialar ile zan altında bırakılmış bir kişiden, bu tarz bir açıklama duymuş olmak, bizi oldukça üzmüştür. Kaldı ki kalitesinden ve zorluğundan her yerde bahsedilen Beko Basketbol Ligi'ne şampiyonluk parolası ile başlamış milyon dolarlık bütçelere sahip hiçbir takım, kasten tercih sebebi yapılamaz."

Açıklamada, play-off'ta yoluna devam eden tüm takımlara başarı dileğinde de bulunuldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz