Basketbol

''Kazanmayı hak ettik''

26 Mayıs 2015 Salı 23:27 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2015 Salı 23:30

Ivkovic: ''Hem hücumda hem savunmada iyi oynadık''

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin 3. maçında Türk Telekom'u 93-75 yendikleri maçta hem hücumda hem savunmada iyi oynadıklarını söyledi.

Ivkovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazanmayı hak ettiklerini belirterek, "Maça çok iyi başladık. Hücumda iyi oynadığımız gibi savunmada da agresif performans sergiledik. Çok top kaybı yaptık. Türk Telekom, bundan dolayı kolay sayı buldu" dedi.

Play-off yarı final serisinde Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacaklarını anımsatan tecrübeli çalıştırıcı, iyi hazırlanarak maça çıkmak istediklerini kaydetti.

Lacivert-beyazlı takımın genç oyuncusu Birkan Batuk ise maçın başından itibaren istediklerini yaparak rakiplerini yendiklerini dile getirdi.

Türk Telekom cephesi

Türk Telekom'un tecrübeli başantrenörü Ercüment Sunter, maçın başındaki farkın rakiplerine avantaj sağladığını ifade etti.

Dar rotasyonla mücadele ettiklerini ve yorgunluğun etkisini 3. maçta hissettiklerini vurgulayarak, "Maçın başında fark açıldı, geri gelemedik. Rakocevic'in oynamaması bizi etkiledi. Krstic'i tutmakta zorlandık. Play-off'ta bize şans verilmiyordu. En azından seriyi dengeleme şansını bulduk" diye konuştu.

Türk Telekom'un uzun oyuncusu Ümit Sonkol ise Anadolu Efes'in kalitesini ortaya koyarak galibiyete ulaştığını söyledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz