Basketbol

''Kötü gidişata dur dedik''

23 Kasım 2015 Pazartesi 15:11 - Son Güncelleme 23 Kasım 2015 Pazartesi 15:17

"Torku Konyaspor deplasmanında çok önemli ve hayati bir galibiyet aldık"

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "Torku Konyaspor deplasmanında çok önemli ve hayati bir galibiyet aldık" dedi.

Kandemir, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Torku Konyaspor'u 81-76 mağlup ettiklerini anımsattı.

Torku Konyaspor galibiyeti ile kötü gidişatı durdurduklarını ifade eden Kandemir, "Torku Konyaspor iyi bir ekip. Önemli skorerleri olan, sert mücadele eden bir takım. Böyle bir ekip karşısında deplasmanda kazandık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çünkü son iki maçımızı kaybetmiştik ve bir düşüş yaşıyorduk. Kötü gidişata böylelikle dur dedik. Torku Konyaspor deplasmanından çok önemli ve hayati bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Bu hafta sonu sahalarında Trabzonspor Medical Park'ı konuk edeceklerini, amaçlarının bu maçı da kazanarak çıkışlarını sürdürmek olduğunu vurgulayan Kandemir, "Trabzonspor Medical Park bu ligin önemli ekiplerinden. Bizim kadar onların da bu maçı kazanmaya çok ihtiyaçları var. Kazanmak için de sonuna kadar mücadele edeceklerdir. İyi hazırlanıp sahamızda oynamanın avantajını da kullanarak salondan galip ayrılan taraf biz olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz