Basketbol

Mensah-Bonsu Olympiakos ile anlaştı

23 Haziran 2014 Pazartesi 21:39 - Son Güncelleme 23 Haziran 2014 Pazartesi 21:42

Galatasaray LH'ın Britanyalı pivot Mensah-Bonsu, Olympiakos'a transfer oldu.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital'da forma giyen Büyük Britanyalı pivot Pops Mensah-Bonsu, Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer oldu.

Olympiakos Kulübünden yapılan açıklamada, geçen sezon Galatasaray Liv Hospital'da oynayan Pops Mensah-Bonsu ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı formayla geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde 37 maça çıkan 30 yaşındaki basketbolcu, 8,8 sayı ve 6,1 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti. Mensah-Bonsu, takımının çeyrek final oynama başarısı gösterdiği THY Avrupa Ligi'nde ise maç başına 8,4 sayı, 6,5 ribaunt ortalamaları yakaladı.

NBA'de Dallas Mavericks, San Antonio Spurs, Toronto Raptors, Houston Rockets ve New Orleans Hornets formaları giyen Büyük Britanyalı basketbolcu, Türkiye'de Galatasaray Liv Hospital'ın yanı sıra Beşiktaş Milangaz'da görev yaptı. Mensah-Bonsu, Avrupa kariyerinde İspanya'nın Granada, Joventut Badalona ve CB Sevilla, İtalya'nın Benetton Treviso ve EA7 Emporio Armani, Fransa'nın ASVEL ile Rusya'nın CSKA Moskova takımlarında da mücadele etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz