Basketbol

Milli oyuncu F.Bahçe'den ayrılıyor mu?

02 Temmuz 2015 Perşembe 16:17 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2015 Perşembe 16:33

F.Bahçe Ülker Menajeri Onan, Semih Erden ve Dixon ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan, sarı-lacivetli ekibin Milli basketbolcusu Semih Erden ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Onan, "(Semih Erden'i istemiyoruz) diye bir açıklama yapmadık. Kontratı bitti ve gelişen transferlere göre kararımızı vereceğiz" dedi.

Onan, Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Yunan oyuncu Kostas Sloukas'ın imza töreninde transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Semih alternatifler arasında, Dixon'da ufak tefek pürüzler kaldı"

Sarı-lacivertli takımın menajeri Onan, Semih Erden'le devam etmeyecekleriyle ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, Pınar Karşıyaka ile şampiyonluk yaşayan Bobby Dixon'ın transferinde de ufak pürüzlerin kaldığını dile getirdi.

Ömer Onan, iki basketbolcuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"(Semih Erden'i istemiyoruz) diye bir açıklama yapmadık. Kontratı bitti ve gelişen transferlere göre kararımızı vereceğiz. Kendisi alternatiflerimiz arasında bulunuyor. Dixon'ı transfer etmek istiyoruz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Zannediyorum 10-15 gün içinde belli olur."

Öte yandan Fenerbahçe Ülker'in yeni transferlerinden Pero Antic de İstanbul'a geldi. Makedon oyuncu ile 3 Temmuz Cuma günü sözleşme imzalanacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz