Basketbol

"Muhteşem atmosferin desteğiyle kazandık"

30 Kasım 2013 Cumartesi 19:45 - Son Güncelleme 30 Kasım 2013 Cumartesi 19:48

P. Karşıyaka'nın başantrenörü Sarıca, Banvit galibiyetini bu sözlerle yorumladı.

Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'i 81-75 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Son periyotta isteğimizi ve arzumuzu koyarak, muhteşem atmosferin desteğiyle kazandık" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, çok değerli bir galibiyet aldıklarını, Türkiye Kupası'ndan sonra Banvit'i bir kez daha yendiklerini söyledi.

Maçı çok istediklerini kaydeden Sarıca, "Fazla konsantrasyon yüzünden 3. periyotta yapmamamız gereken hatalar yaptık ancak maçın içinde kalmayı becerdik. Son periyotta isteğimizi ve arzumuzu ortaya koyarak, muhteşem atmosferin desteğiyle kazandık. Banvit çok fazla olanağı olan bir takım ancak biz her ekibe karşı kendi ritmimizle oynamaya çalışıyoruz. Umarım bu galibiyet lig sonuna tesir eder. Lig uzun ama Banvit'i yenmek önemli bir avantaj. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

"Bu maçta bizi engellediler"

Banvit Başantrenörü Dimitrios Itoudis ise çok iyi mücadele eden oyuncularıyla gurur duyduğunu ve oyuncularını tebrik ettiğini belirtti. Maçta oyuncuların dışında başka faktörlerin kendilerini engellediğini savunan Itoudis, şöyle devam etti:

"Bu maçta bizi engellediler ama sezon sonunda bizi engelleyemeyecekler. Maçta iki tablo vardı. Pınar Karşıyaka maça iyi başladı ancak biz 2. periyottan itibaren istediğimiz oyunu kurmaya başladık. 3. periyotta karakterimizi gösterdik ve iyi savunma yaparak öne de geçtik ancak rakibimize mağlup olduk. Pınar Karşıyaka'yı tebrik ediyorum. Bu maçta konuşmamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Sorumlu insanların müsabakaya nasıl etki edildiğini düşünmesi lazım."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz