Basketbol

Obradovic: Fena bir başlangıç değil

07 Ekim 2017 Cumartesi 16:09 - Son Güncelleme 07 Ekim 2017 Cumartesi 16:10

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Banvit'i 80-63 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'ta başantrenör Zeljko Obradovic, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Seyircimizin önünde oynamayalı uzun süre olmuştu. Bunu tekrar yaşamak güzel. Özellikle yeni transferler adına taraftarın sevgisini hissetmeleri çok güzel oldu. Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki gibi agresif oynamaya çalıştık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Sezon başı adına fena bir başlangıç değil ama önümüzde çalışmamız gereken uzun zaman var." diye konuştu.

Takımda geçen sezona göre değişiklikler olduğunu vurgulayan Obradovic, "Geçen sezon Avrupa Ligi'nde oynadığımız Dörtlü Final'den dört oyuncu vardı. Çok büyük fark bulunuyor ve her şey için biraz zamana ihtiyacımız var. Herkesin faydalı olduğu bir takımımız var. Herkes bunu anlamalı. Herkese oynama fırsatı vereceğim ama günün sonunda kaç dakika oynayacaklarına kendileri karar verecek." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin yeni oyuncularından Jason Thompson ise kendi adına Fenerbahçeli seyircilerin önünde güzel bir başlangıç yaptığını dile getirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz