Basketbol

Obradovic'ten şok iddia!

10 Haziran 2014 Salı 23:09 - Son Güncelleme 11 Haziran 2014 Çarşamba 01:39

"TBF daha maç bitmeden bana cezalı olduğum yönündeki kağıdı veriyorsa..."

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçına yaşanan olaylar damgasını vurdu. 

Karşılaşmanın son çeyreğinde hakeme yaptığı itirazlar neticesinde aldığı teknik faullerle diskalifiye edilen Fenerbahçe Ülker başantrönörü Zeljko Obradovic, dev derbinin ardından çok sert açıklamalar yaptı. Obradovic, "TBF daha maç bitmeden bana cezalı olduğum yönündeki kağıdı veriyorsa, bu her şeyin hazırlanmış olduğunu gösterir" diyerek, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) yönelik şok bir iddiada bulundu.

"Normalde bu uyarılar 1 gün sonra gelir"

Fenerbahçe Ülker başantrönörü Obradovic, diskalife olması nedeniyle Ülker Arena'da oynanacak olan serinin 5. maçında kulübedeki yerini alamayacak.  

Tecrübeli çalıştırıcı maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ''TBF daha maç bitmeden bana cezalı olduğum yönündeki kağıdı veriyorsa, bu her şeyin hazırlanmış olduğunu gösterir. Teknik faullere bakacak olursak tüm maç boyu yapıldı, sadece sonlarda olmadı aslında. Maçı izleyen bu akşam açıkça nelerin olduğunu çok iyi bir şekilde anladığına inanıyorum. Federasyon, acilen, bak acilen diyorum, maç bitmeden uyarı kağıdımı getiriyorsa ben burada art niyet arıyorum. Normalde bu uyarılar 1 gün sonra gelir. Bunun olmasını istemişler. Oyuncularıma güvenim sonsuz, bir sonraki maçta muhteşem olacaklarına inanıyorum. Taraftarlara bir mesajım var; maça mutlaka gelsin ve bizi desteklesinler. Ne kadar centilmen olduklarını göstersinler. Maçı çok iyi gözlemliyorum. Basketbolu izleyen kim izlerse izlesin, ne olduğunu anlayacak" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz