Basketbol

''Önemli bir galibiyet aldık''

31 Mart 2018 Cumartesi 15:44 - Son Güncelleme 31 Mart 2018 Cumartesi 15:46

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Banvit'i 79-64 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, "Hem üst üste kazanmak hem de moral açısından önemli bir galibiyet aldık. Banvit iyi bir takım ama akılları Monaco maçında olabilir. Bu gayet doğal. Biz bütün hafta bu maça konsantre olduk. Çalıştıklarımızı sahada görmek önemliydi. Takımda herkes elinden geleni yapıyor. Daha iyisini yapabileceklerini de gösterdiler. Banvit'i ayrıca genç oyunculara süre verdiği için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı oyuncu Kenan Sipahi de ligin en tehlikeli takımlarından birini yendikleri için mutlu olduklarını aktardı.

Filipovski: "Elimize şanslar geldi ama değerlendiremedik"

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ise Beşiktaş Sompo Japan'ın daha etkili taraf olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Beşiktaş daha iyi olan taraftı. İkinci devrede daha yüksek enerjiyle oynadık. Elimize şanslar geldi ama değerlendiremedik. Beşiktaş ile mücadele etmek için daha etkili olmanız gerekiyor, bu kadarı yetmiyor. Şimdi önümüzde Monaco maçı var, o karşılaşmaya hazır olmak istiyoruz. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum."

Banvitli oyuncu Andy Rautins de Beşiktaş Sompo Japan'ın bugün daha başarılı taraf olduğunu dile getirdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz